Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

U asgjësuan shtrudllet të cilat rezultuan pozitiv ne Oharotoksinen A

23.07.2014

Sot inspektorati Sanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë bëri asgjësimin e 31992 copë shtrudlle me fiq të prodhuesit Medela nga Serbia, të cilat ishin të ndaluara për tregtim nen dyshimin e prezencës se Oharotoksines A. Pas dërgimit të mostrave ne laboratorë dhe testimit të tyre, disa nga mostrat kanë rezultuar pozitiv.më shumë

Në Gjilan asgjësohen produkte të pasigurta për konsum

Inspektorati sanitar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë, zyra regjionale Gjilan, sot ka asgjësuar një sasi prej 4189 kg produkte të cilat janë vlerësuar si...më shumë

Farë e sigurte për mbjellje të patates nga arat tona

Inspektorati Fitosanitarë i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë, ka kryer inspektimet e para për certifikim të farës se patates. Për certifikimin e...më shumë

Treg i përbashkët për prodhimet ushqimore të Kosovës dhe Shqipërisë

Në vazhdën e takimeve mes dy vendeve Kosovës dhe Shqipërisë, për të krijuar një treg unik për produktet ushqimore.Sot në Agjencinë e Ushqimit dhe...më shumë

Foto Galeria
Kontakti
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, Zona Industriale, Fushe Kosovë
10000 Prishtinë, Kosovë

Telefon: 038 551918
Fax: 038 551962
Email: infoauv@ks-gov.net