Therni kurban sigurt dhe pastër

Me rastin e festës se Kurban Bajramit, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë u bën thirrje të gjithë besimtareve mysliman të Kosovës, me rastin e përmbushjes se...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h