Djathi nga qumështi shija e vërtetë

Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë më datë 24/05/5018, u mbajt ceremonia e fillimit të fushatës për promovimin e djathit nga qumështi vendor me moton...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h