Vizita e Sekretarit të IOWA-s

Prishtinë, 28 qershor 2017 – Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Dr. Valdet Gjinovci ka pritur në takim, Sekretarin për Bujqësi...
Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h