Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

Dr Gjinovci në takim me z. Minxhozin, për unifikimin e procedurave të sistemit të menaxhimit dhe standardeve të prodhimeve ushqimore të dy vendeve

16.12.2014

Sot me datë 08.12.2014 në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë, qëndroi për vizitë Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, z. Minxhozi i cili u prit nga Kryeshefi Ekzekutiv, Dr. Gjinovci.më shumë

Nuk do të ketë barriera për tregtim të miellit nga Kosova për ne Shqipëri

Sot ne Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë se Kosovës, u mbajt takim i përbashkët mes Institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë qe merret me kontroll...më shumë

Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV

Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, ju përkujton për...më shumë

Asgjësohet alkooli i falsifikuar dhe kontrabanduar

Sot përfundoi aksioni dy ditor i asgjësimi të rreth 50 mijë litrave alkool i konfiskuar nga Policia dhe Doganat e Kosovës. Sasia e ndaluar dhe sekuestruar është...më shumë

Foto Galeria